לקראת פסח, כל עדה מכינה חרוסת בצורה אחרת אך בכל מקרה החרוסת עשויה ממרכיבים בריאים ומזינים. במשך השנה ניתן להכין את התערובת בצורה כדורים קטנים ולשמור במקרר וזהו יכול להיות תחליף מצוין ובריא כשמתחשק משהו טעים.
מתכון לפנקייק מקמח כוסמין מלא ללא תוספת סוכר. גרסה בריאה וטעימה לפנקייק הטעים והמוכר. קמח כוסמין מומלץ לשימוש מבחינת בריאותית וקל יותר לעיכול.
מתכון לכדורי פירות יבשים ואגוזים ללא תוספת סוכר – נשנוש מתוק ובריא. מתאים לט"ו בשבט.
מתכון למילקשייק שוקולד בגרסה הבריאה (על בסיס מים או חלב סויה) – עם בננה, אגוזים, אבקת קקאו וממתיק טבעי. ילדים ישתגעו עליו.
מתכון לסירופ שוקולד ביתי טעים, מחומרים טבעיים ללא סוכר – מומלץ לשים על גלידות ועל עוגות מתאימות.
מתכון לסופגניות טבעוניות אפויות – גרסה טעימה ובריאה לסופגניות המטוגנות של חג חנוכה.
מתכון לכדורי תמרים טעימים וקלים להכנה שמכינים מ-5 מצרכים בלבד: תמרים, שקדים, קוקוס, טחינה ומים.
כדורי שוקולד בריאים: מתכון לכדורי תמרים בטעם שוקולד שהילדים יאהבו.
מתכון לגלידת בננות ביתית טעימה ב-5 דקות הכנה! קינוח מרענן וטעים שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים.