1. מערבבים בקערה את הקמחים, הקוואקר, אבקת אפיה, מלח, מים ושמן עד שמתקבל בצק אחיד (*אם הבצק יבש או מתפורר, יש להוסיף עוד מים). עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר כחצי שעה.
2. מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים בעזרת מערוך לעלה דק בעובי כחצי ס"מ. באמצעות קורצן עוגיות או כוס קטנה, קורצים עיגולים בבצק ומסדרים במרווחים קלים על נייר אפיה. מורחים על כל עיגול רוטב פסטו.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 15-20 דקות, עד להזהבה קלה. מוצאים מהתנור ומניחים לקרקרים להתקרר לגמרי.