- מבשלים כוס קינואה עם מעט שמן זית ובצל. מוסיפים מלח.
- בקערה נפרדת שמים חבילת טופו מגורד, 4-2 כפות טחינה, נענע קצוצה, כוסברה קצוצה, 1 כף נבט חיטה, 2 כפות סובין שיבולת שועל, כמון, מלח, שום.
- ניתן להוסיף ביצה או רסק תפוחים או יותר טחינה.
- מערבבים את כל החומרים ביחד ויוצרים קציצות.
- מחממים תנור ל180 מעלות. על נייר אפיה מורחים שמן זית ומניחים את הקציצות לאפייה בתנור במשך כ-30 דקות.
הערה:
ניתן להוסיף גם ירק נוסף לקציצות כמו גזר, קישואים, ברוקולי, ועוד ועוד.
ניתן להוסיף תבלינים לפי טעם אישי.
ניתן להחליף את הקינואה בקוסקוס מלא, דוחן, בורגול.
ניתן להחליף את הטופו בירקות כמו כרובית, ברוקולי, פטריות לפי הטעם.
שילוב של קישואים וחומוס הוא מאוד מוצלח.
שילוב של כרובית ותרד מאוד מוצלח.
שילוב של בטטה עם עדשים כתומים דלעת גזר מאוד מוצלח.