קונפי עגבניות שרי
קונפי עגבניות שרי, גמבה, בצל ושום - מערבבים עם שמן זית ותימין ומכניסים לתנור
מצרכים
- 10-12 עגבניות שרי חתוכות לחצי
- חצי גמבה חתוכה לרצועות
- 1 בצל בינוני חתוך לרבעים
- 8-9 שיני שום שלמות (ניתן לקלף או להשאיר עם הקליפה)
- עלי תימין
- שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
שלבים
- מניחים את הירקות בתבנית על נייר אפיה. מפזרים מעל מלח,פלפל שחור ועלי תימין. מזליפים מעל שמן זית.
- מחממים תנור ל190 מעלות (בתנורים חזקים ל180 מעלות) וצולים במשך כ40 דקות.