1. מחממים מחבת עם כף שמן זית. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
2. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים על אש נמוכה 4-5 דקות תוך כדי ערבוב.
3. מעבירים לקערית ומצננים מעט. מוסיפים את הביצים והגבינה וטורפים בעזרת מזלג עד לאיחוד התערובת.
4. מחממים את המחבת עם כף שמן, יוצקים את תערובת החביתה למחבת ומכסים. מנמיכים את האש ומבשלים 4-5 דקות מכל צד.
אם יצרתם שילוב מעניין וטעים אשמח אם תשתפו בתגובות 🙂
רעיונות לשילובים בפריטטה: עלים ועשבי תיבול (שמיר, פטרוזיליה, תרד, בזיליקום וכו'), ירקות טריים חתוכים (בצל, גמבה, עגבניה וכו'), ירקות אפויים חתוכים (בטטה, תפו"א, קישוא, ברוקלי, כרובית כו'), זיתים קצוצים, גרגירי תירס, פטריות קצוצות, גבינות (פטה, בולגרית, מעט מוצרלה או גבנ"צ).