- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או מיקסר) את הביצים. מוסיפים סוכר ואח"כ שמן ו-3 כפות מים.
- מערבבים היטב בנפרד את הקמחים: קמח לבן, קוואקר, אבקת אפיה, סודה לשתיה ואבקת קינמון. מוסיפים את תערובת הקמחים לקערת הביצים ומערבבים ערבוב קל עד להטמעת החומרים.
- מוסיפים את התפוח והגזר המגורדים ובסוף את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים במשך 30-35 דקות (עד שקיסם יוצא יבש).
*יש לשמור את העוגה בחוץ במקום מוצל וקריר כשהיא עטופה היטב בניילון נצמד.
תהילה סילבי מאירי
17 במרץ 2017 @ 11:48
נראה מעולה וקל להכנה
דורית
23 במרץ 2018 @ 18:57
יצא מעולה !!!
נרקיס
2 ביוני 2019 @ 16:28
הכפלתי כמויות. עוגה נהדרת, תודה רבה
חגית
3 באוגוסט 2019 @ 7:55
השלשתי כמויות. מקפיאה שתי תבניות ואחת בשימוש. עוגה נהדרת ובריאה. אצלנו מתים עליה.
תודה על המתכון הנפלא 🙏
יסמין
25 במרץ 2020 @ 15:45
יצא מעולה!!! תודה על המתכון. השתמשתי בקמח כוסמין לבן.
רות
14 באוגוסט 2024 @ 0:08
וואו הכנתי ויצא פשוט מעולה!! תודה רבה
שמרית
1 באוקטובר 2024 @ 14:27
אשמח לדעת במה אפשר להחליף את הקמח לטובת מתכון ללא גלוטן?
והאם אפשר להשתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן במקום שיבולת שועל דקה?
תודה
יעל
18 בינואר 2025 @ 14:18
תודה על המתכון
האם אפשרי שמן זית ? נגמר לי הקנולה
והאם אפשר קמח מלא
וגם, אין לי דוקלד ציפס,קריטי?
drover sointeru
31 במרץ 2025 @ 4:28
What i do not realize is in reality how you're not actually a lot more well-appreciated than you may be right now. You're so intelligent. You know thus significantly in terms of this subject, made me for my part believe it from numerous numerous angles. Its like men and women aren't fascinated until it¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your personal stuffs great. All the time take care of it up!