- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מערבבים בקערה (בעזרת מטרפה או מיקסר) את הביצים. מוסיפים סוכר ואח"כ שמן ו-3 כפות מים.
- מערבבים היטב בנפרד את הקמחים: קמח לבן, קוואקר, אבקת אפיה, סודה לשתיה ואבקת קינמון. מוסיפים את תערובת הקמחים לקערת הביצים ומערבבים ערבוב קל עד להטמעת החומרים.
- מוסיפים את התפוח והגזר המגורדים ובסוף את האגוזים והשוקולד צ'יפס ומערבבים ערבוב קל.
- יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואופים במשך 30-35 דקות (עד שקיסם יוצא יבש).
*יש לשמור את העוגה בחוץ במקום מוצל וקריר כשהיא עטופה היטב בניילון נצמד.
תהילה סילבי מאירי
17 במרץ 2017 @ 11:48
נראה מעולה וקל להכנה
דורית
23 במרץ 2018 @ 18:57
יצא מעולה !!!
נרקיס
2 ביוני 2019 @ 16:28
הכפלתי כמויות. עוגה נהדרת, תודה רבה
חגית
3 באוגוסט 2019 @ 7:55
השלשתי כמויות. מקפיאה שתי תבניות ואחת בשימוש. עוגה נהדרת ובריאה. אצלנו מתים עליה.
תודה על המתכון הנפלא 🙏
יסמין
25 במרץ 2020 @ 15:45
יצא מעולה!!! תודה על המתכון. השתמשתי בקמח כוסמין לבן.
רות
14 באוגוסט 2024 @ 0:08
וואו הכנתי ויצא פשוט מעולה!! תודה רבה
שמרית
1 באוקטובר 2024 @ 14:27
אשמח לדעת במה אפשר להחליף את הקמח לטובת מתכון ללא גלוטן?
והאם אפשר להשתמש בשיבולת שועל ללא גלוטן במקום שיבולת שועל דקה?
תודה
יעל
18 בינואר 2025 @ 14:18
תודה על המתכון
האם אפשרי שמן זית ? נגמר לי הקנולה
והאם אפשר קמח מלא
וגם, אין לי דוקלד ציפס,קריטי?