מתכון לעוגיות שיבולת שועל
עוגיות שיבולת שועל טבעוניות, ללא סוכר. מעולות לשעות אחר הצהרים שבא לנו לאכול משהו מתוק, אם רוצים להכין כמות גדולה יותר פשוט מכפילים את הכמויות.
מצרכים
- 1 בננה בשלה
- 1 תמר מגולען חתוך
- 7 כפות שיבולת שועל
- 40 גר' אגוזי מלך קצוצים
- 1.5 כפות טחינה גולמית
- 1 כף זרעי פשתן
- 1 כף זרעי שומשום
שלבים
- מועכים את הבננה ומערבבים עם התמר.
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מכינים עוגיות, משמנים קלות תבנית ועליה נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ- 15 דקות.