עוגיות שיבולת שועל טבעוניות
עוגיות שיבולת שועל טבעוניות טעימות וממכרות בטעם של חלבה בזכות שילוב של סילאן וטחינה גולמית. ללא סוכר.
מצרכים
- כוס שיבולת שועל עבה (120 גרם)
- כף גדושה קמח לבן/מלא
- רבע כפית אבקת אפיה
- רבע כוס שמן קנולה
- 3 כפות סירופ מייפל טבעי / סילאן
- 2 כפות טחינה גולמית
שלבים
- מחממים תנור ל180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.
- מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום.
- בעזרת כף יוצקים את התערובת על נייר האפיה ומשטחים לצורה עגולה.
- אופים בתנור במשך 12 דקות, עד שהקצוות משחימים מעט. מוציאים מהתנור ומניחים לעוגיות להתקרר לגמרי (העוגיות מתקשות ומתייצבות לאחר קירור מוחלט לטמפ' החדר).