*הכמות מספיקה לכ- 50 עוגיות קטנות או 25 גדולות.
כמה מילים על אפיה אינטואיטיבית..
מאז ומתמיד אפיה, או נכון יותר לומר, "אפיה נכונה", נתפסה בעיני כתחום קסום ומסקרן עם מרכיבי עבודת מעבדה מדוייקת, שם מתערבבים חומרים יבשים בחומרים רטובים ויוצרים הרמוניה של טעמים, מרקמים וניחוחות משכרים. איך לומר, כשמדובר בחומרי גלם לאפיה, צד זה פחות מפותח ונמצא אצלי לרוב בשולי המעבדה. ברם, טרם הצלחתי לאפות ולהשאר נאמנה למתכון ולהכיר בחמאה, בסוכר, בכמויות המדויקות או בשניהם יחד, מרכיבים הכרחיים להצלחת המתכון. למזלי, אם השנים ייחסתי לתכונה הזאת צדדים חיובים שכן הם אלו שהולידו בי סקרנות לחוויות חדשות, ומתוך תעוזה וגיוונים נולדו להם מתכונים אינטואיטיבים שמדברים שפה עכשווית ובריאה.
המתכון הנ"ל עומד בהגדרה של אפיה אינטואיטיבית אבל עם הבטחה לתוצאה טעימה ושפויה.