עגבניות שרי במילוי בורגול
מתכון לעגבניות שרי ממולאות בבורגול בניחוח שום ועשבי תיבול - מתכון מושלם לאירוח שמכינים בקלות
מצרכים
- סלסלה קטנה של עגבניות שרי
- 1/2 כוס בורגול
- 1-2 שיני שום קצוצות או כתושות
- עלי פטרוזיליה או טימין או בזיליקום טריים
- 1 כף שמן זית
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שלבים
- מניחים את הבורגול בקערה עם 2 כוסות מים רותחים ומשאירים במשך 1/2 שעה. מסננים. מוסיפים את השום, העלים, שמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
- מסירים את החלק העליון של העגבניות בעזרת סכין ומרוקנים את תוכן העגבניות.
- ממלאים את העגבניות בתערובת ומסדרים בתבנית. מזליפים מעל מעט שמן זית ומכניסים לתנור שחומם ל180 מעלות במשך 35-40 דקות.