- מטגנים את הבצל עם שמן כמה דקות.
- מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן.
- מוסיפים את הדלעת והגזר ומערבבים.
- מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן כמה דקות נוספות.
- מוזגים מים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל 30-60 דקות.
- מרסקים את המרק בבלנדר מוט.
המלצות
אני נוהגת לחמם את הסיר ואז להוסיף את הבצל עד ש"מתייבש". לאחר מכן אני מוסיפה שמן. עדיף שמן זרעי ענבים או כל שמן אחר בכבישה קרה. לאחר מכן להוסיף את התבלינים כי השמן והחום פותחים אותם ומשבחים את הטעם.