מוס תפוחי עץ וקרם קוקוס
מתכון למוס תפוחי עץ וקרם קוקוס שהכנתי לקינוח לסעודת ראש השנה וזכה למחמאות מכל הסועדים על שולחני.
במתכון זה החלפתי:
חצי כוס סירופ מייפל ב-5-6 תמרים מזן מג'הול
רסק תפוחי עץ קנוי ברסק שאני הכנתי.
מצרכים
- 10 תפוחי עץ מתוקים
- 250 מ"ל קרם קוקוס
- 5-6 תמרים מזן מג'הול מגולענים
- 1 כפית תמצית וניל טבעית
- 1 כפית אבקת קינמון
שלבים
- מקלפים את התפוחים, חותכים לקוביות בינוניות, מאדים או מבשלים עם מעט מים עד שהתפוחים מתרככים.
- מסננים את התפוחים הרכים (הנוזל המסונן הוא מיץ תפוחים טעים מאוד).
- מכניסים את התפוחים לבלנדר ומוסיפים את כל החומרים הנוספים. מערבלים וטועמים. אם לטעמכם חסרה מתיקות, הוסיפו עוד תמרים או כפית של דבש טבעי.
- שפכו לכלי זכוכית ושימרו במקרר עד להגשה.