1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
2. משמנים תבנית שקעים ויוצקים את התערובת לשקעים עד גובה חצי מהשקע (עדיף שהמאפינס לא יהיו עבים מידי).
3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואופים במשך כ 45 דקות. לאחר מכן, מורידים את התבנית לרשת התנור התחתונה וממשיכים לאפות עוד 10 דקות.
4. מוציאים ומניחים למאפינס להתקרר מעט ומחלצים בזהירות מהתבנית.
*להכנת לביבות קישואים: מרפדים תבנית בנייר אפיה. משמנים את נייר האפיה ויוצרים קציצות בעובי כס"מ וחצי (לא עבות מידי). מסדרים על נייר האפיה המשומן ומברישים מעט במעט שמן. אופים כרגיל (שימו לב שייתכן שמשך האפיה יתקצר, תלוי בגודל הקציצות)