לביבות קישואים ותפוחי אדמה
לביבות קישואים ותפוחי אדמה אפויות בתנור שגם ילדים אוהבים
מצרכים
- 1 קישוא
- 2 תפוחי אדמה בינוניים
- חצי בצל בינוני
- 2 כפות שמן קנולה/זית
- 2 ביצים
- 2 כפות גדושות פירורי לחם
- כפית מלח, פלפל שחור לפי הטעם
שלבים
הוסף למחברת המתכונים
- מחממים תנור מראש ל 200 מעלות.
- מגרדים את הירקות: תפו"א, קישוא ובצל ומערבבים בקערה עם שאר המרכיבים.
- מרפדים את תבנית התנור בנייר אפיה ומשמנים אותו קלות בשמן קנולה.
- בעזרת הידיים יוצרים לביבות וסוחטים מעט משאריות נוזלים. מניחים על נייר אפיה ומברישים מעל במעט שמן קנולה.
- סה"כ זמן אפיה: 35-40 דקות. לאחר 25 דקות יש להפוך את הלביבות צד ולהמשיך לאפות.
רותי
19 ביולי 2016 @ 14:23
מתכון מעולה
ofir
1 באוגוסט 2016 @ 14:22
אחלה מתכון 🙂
שירלי
22 באוגוסט 2016 @ 13:11
הלביבות מעולות! כולם אהבו בבית!!
שירלי
22 באוגוסט 2016 @ 13:13
שכחתי לדרג…