כוסמת עם עגבניות ופטריות
מתכון טעים להכנת כוסמת עם עגבניות ופטריות. הכוסמת עשירה באנרגיה וברכיבים מזינים, טובה ללב ולכלי הדם ומקור מעולה לחלבון.
מצרכים
- 1-2 כפות שמן זית
- כוס וחצי כוסמת שטופה ומסוננת
- קופסת פטריות טריות קצוצות
- עלי כוסברה קצוצים דק
- בצל בינוני חתוך לקוביות
- עגבניה חתוכה לקוביות (ניתן להשתמש במקום בעגבניות מיובשות)
- 3 כוסות מים רותחים
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שלבים
- יש לטגן בצל עם שמן זית עד לשקיפות קלה. להוסיף עגבניות ופטריות ולערבב.
- להוסיף כוסמת לטיגון של כמה דקות.
- להוסיף 3 כוסות מים, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.
- להוסיף כוסברה ותבלינים ולכסות את הסיר על אש נמוכה.
- לבשל משך 10-15 דקות עד ספיגת המים בתבשיל.