- מכניסים לקערת מעבד מזון את החומרים ומערבבים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה. שימו לב שהשקדים צריכים להיות טחונים לחתיכות קטנות ולא טחונים לגמרי (אפשר להשתמש גם בבלנדר ולהוסיף את החומרים בהדרגה עד לקבלת עיסה אחידה).
- יוצרים כדורים קטנים (לא מומלץ גדולים מאחר והתערובת מרוכזת ועשירה בטעם), טובלים בקוקוס, אבקת קקאו או כל חומר שתבחרו ושומרים במקרר.
-אם התערובת רכה מדי יש להכניס למקרר עד להתקשות, ואם היא קשה מדי, להוסיף מעט מים.
-במקום ליצור כדורים אפשר לשטח את התערובת בתבנית מרובעת בגודל של 20* 30 ולחתוך לריבועים.
-הכמות מספיקה לכ-40 כדורים קטנים.
*לקוח מהבלוג של בחורה שמצאתי ב"סלונה".