ירקות מוקפצים עם טופו
ירקות מוקפצים עם טופו ברוטב טריאקי מעט פיקנטי- ארוחת צהריים בריאה וטעימה בטירוף. 12 דקות במחבת וזה מוכן!
מצרכים
- 200 גרם טופו חתוך לקוביות קטנות
- גזר חתוך לרצועות דקות
- 1 בצל בינוני חתוך לרצועות דקות (חוצים את הבצל לשניים וחותכים כל חלק לרצועות)
- 1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות
- חצי חבילת פטריות חצויות
- 1 פלפל צ'ילי חריף (ניתן לותר עם לא אוהבים חריף)
- 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים (הלבן+הירוק)
- 5 כפות רוטב טריאקי
שלבים
- מטגנים את הבצל במשך כדקה.
- מוסיפים את הגזר והכרוב ומערבבים במשך 2-3 דקות.
- מוסיפים את הפטריות והפלפל החריף וממשיכים לבשל עד שהגזר מתרכך מעט.
- במחבת נפרדת צורבים במעט שמן את קוביות הטופו מכל הצדדים. מוסיפים את הטופו לירקות לאחר שהגזר מתרכך. מתבלים ברוטב טריאקי ומערבבים.
- מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומגישים.