חומוס ופטריות מבושלים
תבשיל מהיר של גרגירי חומוס, פטריות ובצל - תוספת מצוינת לכל ארוחה
מצרכים
- 1.5 כוסות גרגירי חומוס מבושלים (*ניתן לחסוך זמן ולהשתמש בחומוס משקית קפואה).
- 1 בצל קטן קצוץ
- סלסלת פטריות שמפניון טריות חתוכות גס
- 1.5 כוסות מים רותחים
- כפית גדושה קורנפלור מעורבבת עם שליש כוס מים
- 1-2 כפות עלי תימין טריים (*אפשר לוותר)
- חצי כפית כמון
- כפית אבקת מרק מחומרים טבעיים (ללא מונוסודיום גלוטמט)
- מלח ופלפל שחור לפי הטעם
שלבים
- יש לחמם סיר עם כף שמן קנולה ולטגן בצל עד להזהבה קלה.
- להוסיף את הפטריות ולבשל כמה דקות עד שהן מצטמצמות מעט.
- להוסיף את גרגירי החומוס ולערבב.
- להוסיף את מי הקורנפלור ואת שאר התבלינים.
- לכסות את הסיר ולבשל במשך 20-25 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.