1. מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.
2. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ10 דקות, עד שהן מתרככות. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. מבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים את הבורגול ומתבלים. מוזגים מים רותחים ומערבבים.
3. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה במשך 20 דקות. מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות.
שלי
13 בנובמבר 2016 @ 18:27
האם יש להשרות את הבורגול לפני?
אוכל בריא
14 בנובמבר 2016 @ 16:32
לא. מספיק רק לשטוף עם מים כדקה ולסנן.
droversointeru
31 במרץ 2025 @ 17:39
Hi, Neat post. There is a problem with your site in internet explorer, would test this… IE still is the market leader and a huge portion of people will miss your wonderful writing due to this problem.