1. מחממים סיר עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות קלה.
2. מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ10 דקות, עד שהן מתרככות. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. מבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים את הבורגול ומתבלים. מוזגים מים רותחים ומערבבים.
3. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה במשך 20 דקות. מסירים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה 10 דקות.
שלי
13 בנובמבר 2016 @ 18:27
האם יש להשרות את הבורגול לפני?
אוכל בריא
14 בנובמבר 2016 @ 16:32
לא. מספיק רק לשטוף עם מים כדקה ולסנן.