סלק

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

סלק ערך תזונתיסלק ערך תזונתי

 

-מכיל ויטמין B, סידן, ברזל ומגנזיום.

-נוגד חמצון חזק.

-יעיל לשמירה על בריאות כלי הדם והלב (מכיל חומצה סיליצילית)

-מחזק את הכבד.

-מנקה את הדם וטוב לזרימת דם טובה.

-יעיל נגד עצירות.

*יש לשים לב שסלק צובע הפרשות באדום.

איך לבחור סלק? כשהוא קשה מאוד למגע (הרכים הם לא טריים) ועדיף לבחור בסלקים ללא חתכים ופגמים. רצוי לבחור בסלקים קטנים. לאחר חיתוך הסלק צבעו צריך להיות סגול כהה, ללא טבעות לבנות.

איך לאחסן סלק? במקרר או בטמפרטורת החדר.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015