תרד

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

תרד ערך תזונתי

 

מקור מצוין לסידן, עשיר בברזל, ויטמין K, A, C,  חומצה פולית, מגנזיום.תרד ערך תזונתי

-מפחית את הסיכויים לחלות במחלות לב, יתר לחץ דם, אנמיה מחוסר ברזל וסרטן.

-מומלץ לטיפול בעצירות וגזים במעיים.

-מומלץ לצרוך פעם בשבוע.

*לא מומלץ למי שיש לו בעיות בכליות (כולל נטיה לייצר אבנים בכליות) מאחר והתרד משתן ובכך מעמיס על הכליות.

*לא מומלץ למי שסובל מתת בלוטת התירס אם הוא לא נוטל תרופות.

*לא מומלץ לצרוך בהגזמה למי שמטופל במדלל דם (כמו אספירין) בגלל תכולתו הגבוהה בויטמין K.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hfoodco/public_html/wp-includes/functions.php on line 3707