רימון

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

רימון ערך תזונתירימון

-מפחית את הסיכון להתפתחות תאים סרטניים, את הסיכון לטרשת עורקים ולמחלות לב וכלי הדם.

-מפחית לחץ דם ומוריד כולסטרול גבוה.

-לפיגמנטים האדומים ברימון ישנם סגולות נוגדי חמצון ונוגדי דלקות אשר תורמים בין היתר להאטת תהליכי הזדקנות ומניעת סרטן.

-הרימון מכיל ברזל ויעיל נגד אנמיה.

-טוב לחיזוק האנרגיה, הדם והלב.

בקליפת הרימון יש את הערך התזונתי הרב ביותר ובגרעיני הרימון יש סיבים תזונתיים רבים.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015