עגבניה

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

עגבניה ערך תזונתיעגבניה ערך תזונתי

 

-עגבניה מכילה ליקופן שהינו נוגד חמצון שמפחית את הסיכון לחלות בסרטן, מחלות לב וכלי דם. בנוסף הוא מצוין לבריאות העין.

-עגבניה מכילה ויטמין C, A , אשלגן וחומצה פולית.

איך לבחור עגבניות? העדיפו עגבניות כבדות (שאז הן עסיסיות יותר), עגבניות אדומות (שאז הן בשלות), הימנעו מעגבניות עם כתמים או סדקים בקליפתם.

איך לאחסן עגבניות? אם העגבניות בשלות (אדומות מאוד) שמרו במקרר, אם העגבניות עדיין לא לגמרי בשלות (אדום בהיר) – שמרו אותן במקום קריר, יבש ומוצל מחוץ למקרר. מומלץ להוציא את העוקץ בראש העגבניות לפני שמכניסים אותן למקרר.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hfoodco/public_html/wp-includes/functions.php on line 3707