כרוב

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

כרוב ערך תזונתי

כרוב ערך תזונתי

-מכיל ויטמין C, E וסידן.

-מסייע במצבים של הצטננות, שיעול, כיבים במעיים ובקיבה, עצירות.

כרוב סיני מתקתק יותר ועשיר יותר בסידן.

*מומלץ להמנע במצבים של תת בלוטת התירס.

המלצות וטיפים:

-מומלץ לשמור כרוב (שלם או חצי) בתוך שקית סגורה במקרר.

-מומלץ לאכול כרוב טרי או לבשל אותו כמה שפחות כדי לשמור את תכונותיו התזונתיות.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015