דובדבנים

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

דובדבנים ערך תזונתי

-מכילים חומרים נוגדי דלקות ונוגדי סרטן.דובדבנים

-מלאים בויטמין C.

-מכילים חומרים בשם קוורצטין וחומצה אלגית שיכולים לעכב גדילה של גידולים ואפילו לפגוע ולחסל תאים סרטניים קיימים.

-החומר שבצבע הסגול שיש בדובדבנים מפחית ריכוז חומצת שתן בדם ומפחית את הסיכון להתפתחות סרטן המעי.

-תורמים לירידה ברמות הסוכר בדם, בכולסטרול הרע ופחות שומן בכבד.

-מחקרים הראו כי צריכה קבועה של דובדבנים יכולה להפחית את הסיכון להתפתחות מחלות לב.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015