ברוקולי

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

ברוקולי ערך תזונתי

ברוקולי

-מכיל ויטמינים A, C, E, B, חומצה פולית, ברזל וסידן.

-ברוקולי מסייע בפעילות אנטי סרטנית- בזמן לעיסת הנבטים נוצר בגוף חומר אנטי סרטני חזק בשם "סולפוראפן", המונע סרטן.

-מסייע כנגד "הליקובקטר פילורי"  (חיידק במעי הגס שאם הוא הופך לפעיל הוא גורם לדלקת)

-ברוקולי מגן מפני כיבי קיבה ותריסריון וסרטן הקיבה.

-מוריד את רמות הכולסטרול בגוף.

-מפחית יתר לחץ דם.

נבטי ברוקולי- יש חומר המונע סרטן פי 10 עד 100 מאשר בצמח עצמו.

 

המלצות וטיפים:

-מומלץ לשמור בתוך שקית אטומה במקרר (כך ויטמין C נשמר).

-מומלץ לאכול ברוקולי טרי או מאודה (בישול ברוקולי מנטרל כמעט את כל ערכו הבריאותי).


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015