בטטה

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

בטטה ערך תזונתיבטטה ערך תזונתי

 

-בעלת אינדקס גליקמי נמוך.

-עשירה בבטא קרוטן (ויטמין A) ומכילה ויטמין C וb6.

-מכילה סיבים תזונתיים, נוגדי חמצון ומינרלים.

*יעילה לבריאות העור, שיפור הראיה.

*מומלץ לצרוך בטטה עם הקליפה.

איך לבחור בטטה? עדיף לבחור בבטטות קשות. אין לבחור בבטטות רכות או כאלה שהנביטו.

איך לאחסן בטטה? בטמפ' החדר, במקום קריר, חשוך ומאוורר


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015