אפרסמון

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

אפרסמון ערך תזונתי

-האפרסמון עשיר בקרוטנואידים שהינם פיגמנטים מגנים מפני מחלות כמו מחלת הסרטן, מפחיתים תהליכי חמצון וטובים לפעילות תאים תקינה.אפרסמון

-אפרסמון עשיר בויטמין A החיוני לראיה תקינה, תפקוד מערכת החיסון ובריאות העור ומכיל ויטמינים כמו C ו E וסיבים תזונתיים.

-מכיל נוגדי חמצון ומרכיבים אנטי אוקסידנטים היעילים למניעת טרשת עורקים ובכך מפחיתים את הסיכון למחלות לב ושבץ.

-טוב לתפקוד תקין של מערכת העיכול ולמניעת עצירות ומפחית את רמות הכולסטרול בדם.

-יש לאכול אפרסמון כשהוא בשל.

*מי שסובל ממחלות מעיים או שעבר ניתוח במעיים מומלץ שימנע מאכילת אפרסמון.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015