אגס

FavoriteLoadingהוסף למחברת המתכונים

אגס ערך תזונתי

אגס מכיל כמות עצומה של ויטמין C  שהינו נוגד חמצון יעיל וסיבים תזונתיים.אגס

-האגס מכיל רכיבים טבעיים בשם "פיט וכימיקלים" המגינים מפני רדיקלים חופשיים ובכך מגנים בפני סרטן.

-האגס מכיל אנטיאוקסידנטים המחזקים את מערכת החיסון.

-אגס מכיל חומצה פולית, אשלגן ונוגדי חמצון.

-מסדיר את פעילות המעיים ומונע עצירות.

-האגס מכיל סיבים ממיסים המסייעים להורדת רמות הכולסטרול ובכך מורידים את הסיכון למחלות לב.

-האגס מסייע להורדת לחץ דם ומאט את בריחת הסידן.

מומלץ לאכול את האגס עם קליפתו שכן הקליפה מכילה סיבים תזונתיים רבים.

איך לבחור אגסים? מומלץ לבחור אגסים מעט רכים שאז הם בשלים. יש לבחור אגסים עם קליפה חלקה ללא כתמים או פגמים.

איך לאחסן אגסים? עדיף בטמפ' החדר. לאחר ההבשלה ניתן לשמור בקירור.


תגובות

כל הזכויות שמורות לאתר hfood © 2015